Siapa Uyul Rosli?

8:00 PG

Assalamualaikum
Siapa Uyul Rosli? | Dia merupakan seorang ahli JDT Blogger. Menetap di Batu Pahat, Johor. Seorang yang cute miut dan pandai ketching-ketching. Peramah pula tu.
Tengok lah. Bila dia rajin, hah sekali dia BOM!



Terima kasih Uyul sebab sudi menjengah dan meninggalkan jejak di Blog Janji Kita. Jutaan terima kasih buat Uyul. Moga Uyul terus sukses dalam apa jua bidang yang Uyul ceburi.

Nak mengenali Uyul? Terjah blog dia di http://uyulrosli.com/


You Might Also Like

11 comments

  1. Waahh uyul beraya dekat blog sis =D

    BalasPadam
  2. Tunggu kejap saya bomm blog awak pulak :)

    BalasPadam
  3. Huiii, memang, dia bomb..banyakkk terusss

    BalasPadam
  4. Ada masa uyul memang rajin tinggalkan jejak..dh pernah bersua kat SBB..adik comel AFB jugak ni...

    BalasPadam
  5. Kenal kak uyul ni..dia rajin juga blogwalking my blog

    BalasPadam
  6. wow.. tudiaa sekali dia boom. terbaik =D

    BalasPadam
  7. assalamualaikum mar...uyul ni mmg kaki bom mnegebom ni...sesekali dtg mmg power dia bagi...hahahaha
    ** Mama Maszull

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.