Karipap Kentang + Telur 12:00 PTG Assalamualaikum Karipap Kentang + Telur | Dari buat sekadar suka-suka, siapa sangka ianya menjadi pendapatan sampingan saya. Karipap comel saya ni saiz agak comel tapi inti padat, tak rugi beli. Pagi-pagi goreng karipap untuk jualan di tempat kerja. Share This Story Share on Facebook Share on Twitter Pin this Post Tags: Kuih Tradisional, Mar&NadzENT Catatan Terbaru Catatan Lama You Might Also Like 7 comments Lea Azleeya15 Mei 2017 12:30 PTGrajin nye.. mesti sedap ni kalau dh buat jual tu.. heheBalasPadamthis ni3za15 Mei 2017 2:26 PTGAdehhh....Sedapnya nampak..Dah la tgh lapa nih...huhuBalasPadamNurzakiah Hanum15 Mei 2017 2:32 PTGwow rajinnyaaaaaaaaaBalasPadamnorhidana miswan15 Mei 2017 2:34 PTGmmg rajin betul... akak suke bt epok2 ni tp tkt sekilo utk simpanan sendiri blh la, nk jual mmg takde kerajinan dik oi... akak salute kt awakBalasPadamJueliza Jamani15 Mei 2017 11:48 PTGRajinnyaaaa.. nasib jauh kalo tak dah lama beliBalasPadamHernee Nazir17 Mei 2017 9:43 PGini entri melaparkan..- Hernee Nazir -BalasPadamUyul Rosli18 Mei 2017 11:43 PGauchh tak sabar nak rasa. Uyul Rosli | Blonolog Blogger PicisanBalasPadamTambah ulasanMuatkan lagi... Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.
7 comments
rajin nye.. mesti sedap ni kalau dh buat jual tu.. hehe
BalasPadamAdehhh....Sedapnya nampak..Dah la tgh lapa nih...huhu
BalasPadamwow rajinnyaaaaaaaaa
BalasPadammmg rajin betul... akak suke bt epok2 ni tp tkt sekilo utk simpanan sendiri blh la, nk jual mmg takde kerajinan dik oi...
BalasPadamakak salute kt awak
Rajinnyaaaa.. nasib jauh kalo tak dah lama beli
BalasPadamini entri melaparkan..
BalasPadam- Hernee Nazir -
auchh tak sabar nak rasa.
BalasPadamUyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan
Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.