Cara Mendaftar Bcard

9:00 PG


Tergerak hati untuk mendapatkan BCard bila sering membeli barang secara online melalui kaedah pembayaran Molpay. Setiap kali selesai pembayaran, akan keluar satu page, earn your point, keluar gambar BCard ni.




BCard yang telah diterima.


Apa itu BCard?

BLoyalty Sdn Bhd, anak syarikat milik penuh Berjaya Corporation Berhad, memiliki dan menguruskan program kesetiaan pelanggan yang dikenali sebagai BCARD. Bertujuan untuk menggalakkan kesetiaan pelanggan, BCARD Malaysia adalah gaya hidup utama dan jenama berfokuskan program ganjaran, bekerjasama dengan pedagang dari pelbagai industri dan perniagaan untuk menawarkan ahli-ahli mereka satu nilai yang sukar ditandingi untuk pilihan gaya hidup mereka.

BCARD telah dilancarkan kepada orang ramai di Lembah Klang pada 15 Disember 2010 dan kemudiannya di seluruh negara pada 30 September 2011 BCARD kini boleh didapati di lebih daripada 2800 kedai di seluruh negara.


Bagaimana cara untuk mendapatkan BCard?

Keahlian BCARD adalah PERCUMA. Untuk memohon, hanya perlu melawat mana-mana kedai yang mengambil bahagian BCARD berhampiran anda dan melihat minta borang permohonan BCARD, atau anda boleh mendaftar secara online. Adalah penting bagi anda untuk mengisi butir-butir anda dengan betul (Nama, nombor kad pengenalan, alamat rumah, nombor telefon dan alamat e-mel) untuk memastikan bahawa anda akan menerima PIN * BCARD anda melalui sms dan e-mel setelah permohonan berjaya (dalam tempoh 2 hingga 3 minggu selepas mendaftar).

BCARD anda adalah pra-aktif, yang bermakna anda boleh mengumpul BPoints selepas mendaftar!



Faedah BCard

- Tiada yuran tahunan.
- Kumpul BPoints untuk setiap pembelian dan penebusan.
- BPoints nilai penebusan: 1 BPoint bersamaan nilai 1 sen (100 BPoints = RM1).
- Menebus BPoints serta-merta (Di lebih 400 kedai yang mengambil bahagian atau menebus barangan eksklusif dalam talian.
- Periksa BPoints anda melalui
  SMS. Titik BCard <jarak> <jarak> 16-digit BCard jumlah <jarak> BCard pin: Jenis. Dan hantar ke 32125.
- Penebusan Online. Klik di sini untuk pergi ke laman penebusan.

Nota: Mata tamat ialah 36 bulan selepas pengeluaran (pada asas masuk dahulu, keluar dahulu). BPoints tidak boleh ditukar dengan wang tunai. RM0.30 setiap SMS.


Saluran Penebusan BCARD 

Penebusan boleh dibuat melalui:
- On-the-spot di kedai-kedai yang mengambil bahagian.
- Penebusan Online BCARD di sini.
- Kaedah Penebusan BCARD:

Penebusan Penuh: Menebus BPoints anda bagi produk atau hadiah.
Penebusan Sebahagian: gabungan BPoints dan wang tunai di tangan (sekurang-kurangnya 100 mata diperlukan).
* Mata hanya boleh ditebus selepas mereka telah dikreditkan ke dalam akaun ahli apabila membuat transaksi yang berkaitan dengan saudagar. Terma & Syarat. 


Nombor PIN BCard

Borang permohonan daripada peniaga diserahkan kepada BCARD dalam kelompok. Seseorang ahli akan menerima PIN melalui SMS dan e-mel selepas menerima butiran BCARD ahli (seperti yang diberikan di dalam borang permohonan) dari peniaga.

PIN ini diperlukan untuk tujuan siasatan dan proses penebusan BPoint ini di kedai-kedai peniaga dan juga untuk transaksi di laman web BCARD ini.



Untuk mendapatkan BCard, boleh layari www.bcard.com.my dan nikmati kelebihan yang ada. Pendaftaran yang semudah ABC, hanya perlu isi butiran lengkap seperti yang diminta dan kad akan anda terima selang 2 minggu (mengikut terma dan syarat).


 bcard
Klik banner untuk ke website dan ketahui ganjarannya.


Promosi terbaru BCard yang akan berakhir pada 31 Oktober ini



Jangan lupa join Blogger Area Mega Giveaway




You Might Also Like

23 comments

  1. ritu ada beli brg online diorg offer suh wat BC ni tp x buat pun
    alamak point dia tu ciput sgt ekekeke

    BalasPadam
  2. cik akak ada dua ketul kad nie..tapi tak pernah guna lagi..hihi

    BalasPadam
  3. baruku tahu...hihi.tema kasih untuk perkongsian ni Mar..:)

    BalasPadam
  4. bila dah selalu mebeli,sayang pulak tak buat kad kan mar

    BalasPadam
  5. molpay..tak penah guna pun. selalu byr guna cimbclicks. Kad tu pulak, mmg dah ada tapi tak penah guna.

    BalasPadam
  6. bcard emmang dah ada
    tapi modpay yang tak ada lagi =)

    BalasPadam
  7. Macam kad mesra Petronaslah ni, mcm Bonus Link gitu yeh Mar...OKje tau tu ajelah hihi...Beronlie shopping mmg tak pernah so tak yah le nak apply Bmol card ni...

    BalasPadam
  8. Ini kira macam Bonuslinklah ya. First time dengar BCard ni kalau tak silap masa beli KRR. Pastu asyiklah masuk dalam inbox email saya tapi saya belum mendaftar pun!

    BalasPadam
  9. Best pulak baca ni. Thanks sharing info Mar.

    BalasPadam
  10. Menarik nih... Tak pernah tahu... Tapi dok terima email langgan dapat reward itu ini..

    BalasPadam
  11. Tengkiyu atas info. Sejak kebelakangan ni saya rajin pulak shopping kat 11street. Asyik keluar point BCard:'0'. Hapekebende BCard ni? Ni yg jumpa blog ni.

    Once again, thank ya!

    BalasPadam
  12. Kalau kat kad bank atm simpanan tu ada no bcard tu kira bole pakailah no bcard tu ya..

    BalasPadam
  13. Info yg sgt2 membantu...

    BalasPadam
  14. Sy mempunyai bcard tp sy lupa pin.apa y perlu sy lakukan

    BalasPadam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.