Segmen Blogwalking

Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com

2:00 PTG

Assalamualaikum


Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com bermula dari saat ini sehingga 11.59 malam 14 Ogos 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 5 pemenang bertuah dicari dan akan menerima RM10 setiap seorang.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 14 Ogos 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2017.

** sila klik pada banner untuk join segmen ini.....
Read more: http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html#ixzz4p40kArGe


Blog Janji Kita

Pengumuman Segmen Blogwalking Janji Kita

2:00 PTG

Assalamualaikum


Pengumuman Segmen Blogwalking Janji Kita | Finally, pemenang saya umumkan! Jutaan terima kasih kepada rakan blogger yang sudi sertai segmen saya ini.
Nak blogwalking, boleh terjah SINI.

❤❤❤❤❤
Pemenang!!!

Penyertaan Terawal :
* Hadiah Misteri *
http://ezatty.blogspot.my/2017/03/segmen-blogwalking-janji-kita.html

Pemenang Saguhati :
* Top-up RM10 *

* Top-up RM5 *

* Top-up RM5 *

Kepada semua pemenang, sila email saya ye di mar84nadzri83@gmail.com untuk hadiah masing-masing.
Terima kasih atas kesudian korang memeriahkan segmen saya. In sha Allah, berjumpa di segmen lain pula nanti.


Blog Janji Kita

Maaf Lambat Umum Pemenang

2:00 PTG

Assalamualaikum
Maaf Lambat Umum Pemenang | Maaf ye kawan-kawan semua. Jangan korang merajuk pula saya lambat umum pemenang. Sabar ye. Sabar. Dah blogwalking ke belum?
Jom blogwalking blog kawan-kawan.


>>> Senarai Peserta <<<

Blog Janji Kita

Sudah Blogwalking Separuh

8:00 PTG

Assalamualaikum


Sudah Blogwalking Separuh | Semalam sudah tamat Segmen saya. Buat masa ni saya dah blogwalking separuh. Mana blog kawan-kawan saya dah terjah, say dah bagi BOM seketul.

Jom kawan-kawan kita blogwalking sama-sama. Baru separuh dah semput gak. Nanti saya sambung blogwalking lagi ye.


 >>>Klik sini untuk Blogwalking <<<



Blog Janji Kita

Sempat Lagi Join!

8:00 PTG

Assalamualaikum
Sempat Lagi Join! | Tik..tok..tik..tok.. Sempat lagi korang join segmen saya ni. Hadiah misteri menanti korang tau.

Macamana nak join? Meh klik banner

 bb

Drop URL korang di entri segmen sebelum 11.59 malam ini!




Segmen Blogwalking

Hari Terakhir Join Segmen Janji Kita

11:02 PG

Assalamualaikum


Hari Terakhir Join Segmen Janji Kita | Jemput join ye kawan-kawan. Hari ni hari terakhir segmen. Moh le kita bersegmen untuk mengeratkan silaturahim.
Join segmen saya!

Klik sini untuk sertai, SINI
❤❤❤❤

Blog Janji Kita

Segmen Blogwalking Janji Kita

8:00 PTG

Assalamualaikum

 - TAMAT -
Segmen Blogwalking Janji Kita | Untuk julung kalinya Blog Janji Kita melancarkan Segmen Blogwalking. Tujuan segmen untuk mengeratkan lagi silaturahim sesama blogger, support sesama blogger dan mengenali blogger-blogger lain juga.

Syarat-syarat penyertaan :-

1. Terbuka kepada semua blogger Malaysia.

2. Follow Blog Janji Kita.

3. Add to Circle Google + Mar Mansor

4. Follow Instagram @janji_kita

5. Like page FB Janji Kita

6. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini. Buat entri bertajuk "Segmen Blogwalking Janji Kita".

7. Tinggalkan URL entri anda di ruangan komen.

8. Segmen akan tamat pada 5/4/2017 jam 11.59 malam.

❤❤❤❤❤

Hadiah menarik menanti blogger bertuah. Kira lucky draw lah. Apa hadiah tu? Jeng..jeng..jeng..rahsia..
Jemput join ye kawan-kawan semua.


 Senarai Peserta di SINI


Segmen Blogwalking

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

12:00 PTG



Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.

http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan.