Kedai Emas Terbaik di Kuala Terengganu

12:00 PTG

Assalamualaikum

Kedai Emas Terbaik di Kuala Terengganu | Hebahan melalui media sosial dan internet merupakan satu cara dan kaedah untuk mengembangkan perniagaan. Lagilah zaman sekarang, kuasa viral sedikit sebanyak membantu dalam mengwar-warkan apa jua yang kita niagakan.
Tidak ketinggalan kedai-kedai emas juga mulai menjalankan perniagaan emas secara online atau dikenali kedai emas lelong maya.

Nak kongsikan ni, satu kedai emas murah di kuala terengganu. Katanya kedai emas murah sebab emas lelong.
Lelong ui lelong! Siapa tak mahu. Kedai emas lelong murah di Kuala Terengganu ni sudah pun menjadi kedai emas viral Facebook. 

Boleh percaya ke beli emas secara online? Eh..eh..dik non. Jangan risau ye semua. Ni nak bagitau berita gembira pada semua. Kedai emas online yang dah viral ni merupakan kedai emas online yang boleh dipercayai. Malahan emas lelong viral di Facebook!

Lihatlah betapa ramai orang yang datang ke kedai emas lelong MAYA ni. Mereka semua teruja untuk memilih barang kemas yang mereka hajati.


Berapa ramai pun pelanggan, in sha Allah staff kedai ini akan layan dengan baik. Viral mengatakan, servis pelanggan kedai ini sangat bagus.



❤❤❤
Emas merupakan logam berwarna kuning berkilauan yang perlu dilombong kerana ia tidak boleh dicipta. Warna emas adalah disebabkan oleh frekuensi plasmon emas yang terletak pada julat penglihatan, mengakibatkan warna merah dan kuning dipantulkan sementara warna biru diserap.

Tambahan lagi, emas juga merupakan pengalir elektrik yang baik. Sifat ini menjadikan emas muncul sebagai logam industri penting pada akhir abad ke 20.

Emas telah digunakan sejak daripada zaman dahulu, seawal zaman pra-sejarah lagi. Emas juga telah dilaporkan dalam beberapa dokumen-dokumen lama yang menyatakan emas digunakan sebagai barang hiasan.

Selain digunakan sebagai hiasan, emas telah lama dianggap sebagai logam yang paling berharga, dan nilainya telah digunakan sebagai piawai untuk banyak matawang dalam sejarah. Emas telah digunakan sebagai simbol ketulenan, nilai tinggi, kedaulatan, dan lebih-lebih lagi peranan yang mengaitkan sifat-sifat tersebut.
❤❤❤
Saya percaya rata-rata insan bergelar wanita di dunia ini menggemari emas. 

Makcik-makcik, puan, kakak, adik sila rapat-rapat.
Yang suami boleh belikan untuk isteri.
Yang emak boleh belikan untuk anak.
Yang anak boleh belikan untuk emak.
Yang nak kahwin tak lama lagi tu lagilah..tempat yang wajib korang kunjungi,,
Rugi tau tak beli emas murah di Kuala Terengganu ni.
Meh cuci mata dulu. Kita lihat antara koleksi yang ada. Ini antara design yang berjaya menawan hati saya. Banyak sangat design lain sampai tak tahu nak pilih mana.
Harga? In sha Allah, ada pilihan mengikut bajet korang.
Cantik sangat kan bentuk bunga-bungaan ni. Klasik sangat.

Ni kalau dapat pakai masa raya ni..terasa sayalah sorang ada gelang. Heheh..

Simple but sweet. I loike..

Antara pilihan untuk mereka yang sedang mencari cincin tanda.

Macam-macam saiz ada. Pilihan di tangan anda.


Antara design cincin yang saya suka. Bunga.


Bentuk hati.

Staff Kedai Emas Lelong MAYA. In sha Allah mereka akan berikan layanan dan servis yang terbaik dan tip top.


Dekat mana emas murah di Kuala Terengganu?
FB : Kedai Emas Lelong Maya
Alamat kedai emas lelong maya
No.105A, Jalan Hiliran, 
Chabang Tiga - LOKASI BERHADAPAN PEJABAT POS CHABANG TIGA
21000 Kuala Terengganu
Terengganu

Hotline 
012-910 9215

Website 

Waktu operasi kedai: 10pagi -6petang

You Might Also Like

3 comments

  1. Adehh..mentang2 la dah nk puasa & lepas tu raya...Menggamit betul...huhu

    BalasPadam
  2. Wahhh menarik... Berkenan pulak tengok cincin tu..

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.