Kenapa Tak Boleh Follow?

10:17 PG

Assalamualaikum


Saya sangat frust sejak 2 minggu lepas sebab masalah ni lah. Tak boleh nak follow blog orang lain. Dah cuba clear cache and cookies seperti arahan tapi tetap gagal untuk follow blog yang belum difollow.

Stress tau!




Ada sesiapa yang boleh bantu saya tak?





You Might Also Like

14 comments

  1. Ooo.. Kenapa tak guna Google+ je?

    BalasPadam
    Balasan
    1. google+ follow jugak..tapi tengok button tu memang geram nak follow je

      Padam
  2. dah try guna Internet Explorer?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo belum lagi..akan cuba..terima kasih

      Padam
  3. samala kita. sy pun mengalami masalah yg sama sejak semalam huhu

    BalasPadam
  4. Pernah jadi juga dan tak tahu nak buat macam mana..

    BalasPadam
  5. Kakak pun kena juga hari itu tapi lepas tu boleh pulak
    Ada masa-masa ajelah Mar. Blogspot punya pasallah kakak rasa.

    BalasPadam
  6. mungkin dah masanya utk follow ke hati ja. hehehe

    BalasPadam
  7. ada masa boleh dan ada masanya tak boleh... tak tahu kenapa

    BalasPadam
  8. Akak cuba tu hari boleh Mar..
    Betul juga kata kak zakie...
    Masalah blogspot kot..

    BalasPadam
  9. Sorrylah, Mar. Tak tahu macamana nak cuba. Memang blogspot ada masalah ke atau Mar aje yang ada masalah nak follow ni? Saya ni jarang follow mengfollow, itu yang tak berapa reti sangat bab ni!

    BalasPadam
  10. tulahh tapi mmg normal kekadang google mmg cmni

    BalasPadam
  11. Kite punya ok je.. Kalau tak bole follow, masuk kat dashboard kite je tekan add, masukkan url blog tu je :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi membaca dan meninggalkan komen.